Budapesti Menedzsment

Budapesti Menedzsment

Lakatos non-stop Budapesten

2021. december 06. - ramdesz

Lakatos non-stop Budapesten

 

Feltörték a zárat a lakás bejárati ajtaján? Ne rohanj a változtatással! Ha a modell nem záródik lehet, hogy, akkor a reteszelő mechanizmus könnyen megjavítható a kopott vagy törött alkatrészek cseréjével. Hívja lakatos szervizünk mesterét, ő azonnal azonosítja a meghibásodást és elvégzi a fémajtó zárának minőségi javítását. Ha jó minőségű alkatrészeket és alkatrészeket használ, a készülék 5-7 évig fog szolgálni. 

111.pngA zárszerkezetek legáltalánosabb változatai a hengeres és a karos. Leggyakrabban a hengeres mechanizmusok a csapok  kopása miatt törnek el, amelyek lágyabb ötvözetekből készülnek, és gyorsabban kopnak, mint a szerkezet többi része. A bejárati ajtó ilyen zárának javításához és visszaállításához elegendő a fémhenger cseréje. Az alacsony kategóriás ajtózárakat általában kiegészítő karkészlet nélkül árusítják, így olcsóbb az ilyen eszközöket összességében cserélni , mint megjavítani. A drága modelleket pótlapokkal együtt értékesítik. Javításukkor már csak a szerkezet kinyitása, a törött elemek cseréje és a teljes mechanizmus újrakódolása van hátra. 

Lakatos Szervizünkben tapasztalt mesteremberek dolgoznak, akik alaposan ismerik a készülék tulajdonságait minden típusú zárszerkezethez.

Ha problémái vannak az ajtózárral, ne halassza el a javítást, és várja meg, amíg a bejárati ajtó beszorul. A zárszerkezet hibáit azonban nem érdemes saját kezűleg elhárítani! A karos zárak összetett felépítésűek, számos titokkal védik, az elektromechanikus eszközök pedig úgy vannak programozva, hogy az elektronika legkisebb károsodása esetén is működésbe lépjen a zár, és leálljon a nyitás és a zárás.

A bejegyzés trackback címe:

https://budapesti-menedzsment.blog.hu/api/trackback/id/tr6816775296
Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása