Budapesti Menedzsment

Budapesti Menedzsment

Zárszerviz 0-24h - Az ajtózárak sürgős cseréje

2021. december 06. - ramdesz

Zárszerviz 0-24 - Az ajtózárak sürgős cseréje

 

A fémajtó zárainak cseréje munkaigényes eljárás, amelyet nem szabad önállóan elvégezni. Sokkal egyszerűbben és gyorsabban veheti igénybe az „Ajtómester” szolgáltatásunk által nyújtott szolgáltatást. Szakember gyorsan és hatékonyan kicseréli a zárszerkezetet, biztosítva ezzel, hogy hosszú évekig kifogástalanul szolgáljon! 

Mikor kell cserélni az ajtózárakat?

Elég gyakran alakulnak ki olyan élethelyzetek, amikor célszerűbb új zárat tenni: új lakás beszerzése, a bejárati ajtó zárja elromlott vagy elavult, a kulcsok elvesztek, a mechanika beszorult, a lakásba próbáltak betörni.

blog-4-final353_masolata.jpgMég a legdrágább és jó minőségű zárrendszerek is meghibásodnak! Átlagos élettartamuk 10-15 év, utána a zár bármikor eltörhet a mechanizmus károsodása miatt. Az ilyen tervek azonban meglehetősen karbantarthatók, mivel a gyártók általában alkatrészeket gyártanak hozzájuk. Ha a fémajtókban lévő olcsó zárakról beszélünk, sokkal könnyebb és jövedelmezőbb cserélni őket, mint egy magot javítani vagy cserélni. Ez különösen igaz az elavult módosításokra, amelyek már megszűntek. 

A bejárati fémajtó zárának cseréje különösen nehéz. Ha csúszó reteszrendszerrel ellátott reteszelőberendezést szerelnek fel, akkor el kell távolítani a burkolatot, és részben szét kell szerelni az ajtólapot. Ezt saját kezűleg nehéz megtenni, különösen azért, mert a zár felszerelése előtt csavarkulccsal kell beállítani a kereszttartókat, próbálva meg ne hajlítani. Érdemesebb felvenni a kapcsolatot szolgáltatásunk mestereivel, akik sürgősen elvégzik a lakás ajtaján lévő zár cseréjét, garantálva a minőségi eredményt. 

Ha úgy dönt, hogy a lakás bejárati ajtaján zárat cserél, zárszerviz gyors szolgálat weboldalon keresztül, a szakember 30-60 percen belül megérkezik Önhöz és elvégzi a zárszervizzel kapcsolatos problémáját..

A bejegyzés trackback címe:

https://budapesti-menedzsment.blog.hu/api/trackback/id/tr9116775306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása